DIRECT CONTACT
+31 (0) 6 43 03 19 19

E-MAIL

E-MAIL info@koedood.tech

ADRES

ADRES Zompe 69 - 4353 RT Serooskerke

Koedood Dieseltechniek weet al jaren haar weg te vinden in de automotive branche.

In de dieseltechniek is de afgelopen jaren een hoop veranderd. Brandstofpompen zijn voornamelijk minder kwetsbaar geworden. Voor de automotive sector keuren we dan ook vooral commonrail verstuivers.

Nagenoeg alle moderne dieselmotoren in de automotive industrie zijn voorzien van het commonrail systeem. Commonrail verstuivers zijn zeer kwetsbaar en essentieel in dit moderne brandstofinjectiesysteem; een juiste afstelling is van cruciaal belang. Vaak zijn ze dan ook als eerste toe aan reparatie of vervanging.

Wij zijn enorm trots op onze BOSCH commonrail verstuiver testbank. Want als een van de weinigen hebben wij deze in ons assortiment gereedschappen.

Dankzij deze specialistische testbank kunnen wij uw verstuivers snel, deskundig en professioneel testen. Binnen 15 minuten weten wij of uw verstuiver nog bruikbaar is of dat u toe bent aan een nieuwe.

Een test per verstuiver kost u € 28,- euro ex BTW. Bij elke verstuivertest krijgt u een uitvoerig rapport en weet u precies waar u aan toe bent. Voor uw verstuivers kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag weer op weg.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Neem dan contact met ons op via dit formulier dan zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Of bel met het volgende nummer: +31(0)78 681 31 27


    DOWNLOAD DE XBEE ENZYME FUEL FOLDER >