DIRECT CONTACT
+31 (0) 6 43 03 19 19

E-MAIL

E-MAIL info@koedood.tech

ADRES

ADRES Zompe 69 - 4353 RT Serooskerke

Verstuivers zorgen voor de injectie/verstuiving van de juiste hoeveelheid brandstof. De afstelling van de verstuivers heeft in zekere zin grote invloed op uw snelheid en zuinigheid. Verstuivers kunnen gaan lekken waardoor het vermogen van uw voertuig zal afnemen.

Er zijn conventionele verstuivers (oudere types dieselsystemen) die minder gevoelig zijn voor slijtage en moderne verstuivers (computergestuurde dieselsystemen) die deel uitmaken van het commonrail systeem.

BOSCH TESTBANK

Veel van de huidige moderne voertuigen zijn tegenwoordig voorzien van het commonrail systeem. Commonrail verstuivers zijn een zeer gevoelig onderdeel in het brandstofsysteem. Vaak zijn ze als eerste toe aan reparatie of vervanging.

Wij zijn enorm trots op onze BOSCH commonrail verstuiver testbank. Want als een van de weinigen hebben wij deze in ons assortiment.

Hierdoor kunnen wij uw verstuivers snel, deskundig en professioneel testen. Binnen 15 minuten weten wij of uw verstuiver nog bruikbaar is of dat u toe bent aan een nieuwe.

Een test per verstuiver kost u € 28,- euro ex BTW.

Bij elke verstuivertest krijgt u een uitvoerig rapport zodat u precies weet waar u aan toe bent.

VERDUURZAMEN VERSTUIVERS

Verstuivers luisteren zeer nauw. Onder zeer hoge druk en enorme wrijvingen doen ze hun werk. Wij weten precies waar de meeste slijtage optreed en hoe we dit op een verantwoorde wijze kunnen behandelen.

Koedood Dieseltechniek is uniek in het verlengen van de levensduur van uw verstuivers. Wij brengen een speciaal ontwikkelde ceramische coating aan op de verstuivernaald.

Deze keiharde coating zorgt ervoor dat uw verstuiver minder slijtage zal vertonen en heeft een 50% langere levensduur. Dit is dus duurzaam en zuiniger.

Hieronder ziet u links een conventionele test en rechts een test van een commonrail verstuiver op onze BOSCH testbank.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Neem dan contact met ons op via dit formulier dan zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Of bel met het volgende nummer: +31(0)78 681 31 27


    DOWNLOAD DE XBEE ENZYME FUEL FOLDER >