DIRECT CONTACT
+31 (0) 6 43 03 19 19

E-MAIL

E-MAIL info@koedood.tech

ADRES

ADRES Zompe 69 - 4353 RT Serooskerke

Koedood Dieseltechniek kent haar wegen in de landbouw als geen ander. In Serooskerke, waar wij gevestigd zijn, is er in de directe omgeving volop landbouw. U vindt er akkers en de bijbehorende landbouwmachines in overvloed. Dus ook reparaties.

Net als voor de maritieme sector en de automotive sector repareren en kalibreren wij brandstofpompen en verstuivers.

Het afstellen van een brandstofpomp is precisiewerk. Hier komt meer bij kijken dan men denkt. Elk onderdeel wordt dan ook grondig gereinigd, getest en weer in werking gesteld. Dit vergt veel tijd en aandacht.

Wij repareren veelal brandstofpompen van conventionele landbouwmachines.

Veel van de huidige moderne landbouwwerktuigen als bijvoorbeeld tractoren zijn tegenwoordig voorzien van het commonrail systeem waar wij onze handen natuurlijk niet voor omdraaien. Commonrail verstuivers zijn een zeer gevoelig onderdeel in het brandstofsysteem.

Wij zijn enorm trots op onze BOSCH commonrail verstuiver testbank. Want als een van de weinigen hebben wij deze in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij uw verstuivers snel, deskundig en professioneel testen.

Binnen 15 minuten weten wij of uw verstuiver nog bruikbaar is of dat u wellicht toe bent aan een nieuwe.

Een test per verstuiver kost u € 28,- euro ex BTW. Bij elke verstuivertest krijgt u een uitvoerig rapport zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bent u vertegenwoordigd in de landbouw sector dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. Want stilstand is achteruitgang.

CONTACT

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Neem dan contact met ons op via dit formulier dan zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Of bel met het volgende nummer: +31(0)78 681 31 27


    DOWNLOAD DE XBEE ENZYME FUEL FOLDER >