DIRECT CONTACT
+31 (0) 6 43 03 19 19

E-MAIL

E-MAIL info@koedood.tech

ADRES

ADRES Zompe 69 - 4353 RT Serooskerke

Koedood Dieseltechniek is uw specialist voor het reviseren van brandstofpompen en verstuivers. Dit doen wij voor diverse branches. De scheepvaart, landbouw, en automotive industrie zijn hierin onze grootste afnemers.

Alle merken brandstofpompen en verstuivers kunnen wij repareren en reviseren. Het afstellen van uw brandstofpomp is vaak een chirurgisch werkje. Hier komt meer bij kijken dan u denkt. Elk onderdeel wordt dan ook grondig gereinigd, getest en weer in werking gesteld. Dit vergt veel tijd en de juiste aandacht.

LIEVER EEN GEREVISEERDE RUILPOMP?

Is uw pomp er erg slecht aan toe dan kunt u er bij ons ook voor kiezen om uw huidige pomp te vervangen voor een uitstekend gereviseerde ruilpomp.

Deze zijn vaak beter dan een nieuwe pomp aangezien wij als enige pomponderdelen verduurzamen.

Om de levensduur van uw brandstofpomp te verlengen kiest Koedood Dieseltechniek ervoor om de plunjers en verstuivernaalden ceramisch te laten coaten. Deze onderdelen hebben namelijk enorm veel te verduren en zijn dus zeer gevoelig voor slijtage.

Met deze speciale coating kunt u ervanuit gaan dat uw brandstofpomp zeker 50 procent langer mee zal gaan. Dit is dus vele malen zuiniger en voordeliger.

Is uw pomp er erg slecht aan toe dan kunt u er bij ons ook voor kiezen om uw huidige pomp te vervangen voor een uitstekend gereviseerde ruilpIs uw branstofpomp toe aan een servicebeurt of is uw motor vastgelopen? Koedood Dieseltechniek kan u altijd helpen. Wij hebben alle techniek en expertise in huis om u verder te helpen.

Een perfecte afstelling / kalibratie van uw pomp kan vaak vele liters brandstof schelen. Iedere pomp heeft een uniek testrapport. Aan de hand van dit rapport wordt de opbrengst van uw pomp bepaald voor het meest accurate resultaat. Bij iedere beurt krijgt u dit keuringsrapport weer netjes overhandigd.

BRANDSTOFPOMP REVISIE - ZO DOEN WE DAT

  • Wij demonteren uw volledige brandstofpomp
  • Wij maken alle onderdelen schoon in onze reinigingsmachine (grove vuil- en vetresten worden vakkundig verwijderd)
  • Wij reinigen ultrasoon op een temperatuur van 60 graden C wat een brandschoon resultaat geeft (vuil, roest- en verfresten worden eraf getrild)
  • Wij beschermen de onderdelen middels een steriel bad met conserveringsmiddelen (biedt 4 weken bescherming tegen corrosie voor verdere behandeling)
  • Wij beschikken over een grote voorraad aan onderdelen zodat u zeker weet dat u snel geholpen bent
  • Wij verduurzamen diverse onderdelen – plunjers en verstuivernaald – met een ceramische coating (op aanvraag, voor een langere levensduur)
  • Wij stellen alles perfect af aan de hand van bij de specifieke brandstofpomp behorende testwaarden (afkomstig van de fabrikant)
  • Wij leveren brandstofpompen en verstuivers af die beter zijn dan nieuw

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Neem dan contact met ons op via dit formulier dan zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Of bel met het volgende nummer: +31(0)78 681 31 27


    DOWNLOAD DE XBEE ENZYME FUEL FOLDER >