DIRECT CONTACT
+31 (0) 6 43 03 19 19

E-MAIL

E-MAIL info@koedood.tech

ADRES

ADRES Zompe 69 - 4353 RT Serooskerke

Royal IHC lanceert ShipSupport.com – hét digitale platform voor de maritieme markt

Royal IHC heeft vandaag ShipSupport gelanceerd: het gloednieuwe e-commerce platform voor de maritieme industrie. Hiervoor heeft het de krachten gebundeld met zijn wereldwijde netwerk van vertrouwde leveranciers en biedt zo een geheel nieuwe ervaring aan zijn maritieme klanten. Een transparant digitaal platform dat inspeelt op de behoeftes van nu.

Dit B2B-platform is een regelrechte ‘game changer’, het is gemakkelijk in gebruik en levert overal ter wereld hoogwaardige onderdelen. “Onderdelen bestellen zou een simpel en efficiënt proces moeten zijn dat je altijd en overal moet kunnen doen wanneer het jou uitkomt,” zegt Maaike de Rover, oprichter en drijvende kracht achter de corporate startup.

“Onze klanten zijn bekend met de nieuwe digitale wereld. Ze zijn vertrouwd met online shoppen bij Amazon of Bol.com. Dat is precies het idee achter ShipSupport.com. Inloggen om prijzen te kunnen zien of tijd verspillen aan een offerte opvragen is niet meer van deze tijd. Onze klanten kunnen zich zo richten op hun echte werk, goed werkend equipment en schepen zijn daarbij vanzelfsprekend.”

Dave Vander Heyde, CEO van Royal IHC, reageert zonder aarzeling op de vraag wat ShipSupport zo anders maakt dan andere e-commerce platforms binnen de huidige maritieme industrie: “De oplossingen van IHC komen altijd vanuit een gezamenlijk iteratief proces met onze klanten. We luisteren naar hun uitdagingen en behoeftes en bieden passende oplossingen, waarmee ze hun performance en inzetbaarheid kunnen maximaliseren.

“Als wij een product op zo’n manier kunnen onderhouden dat het over de gehele levenscyclus van een schip of het stuk equipment meegaat, dan is de klant zeer tevreden. Een open en transparant e-commerce platform is iets nieuws in onze sector en ik ben ervan overtuigd dat het tijd is dat onze sector deze vooruitgang omarmt.”