DIRECT CONTACT
+31 (0) 6 43 03 19 19

E-MAIL

E-MAIL info@koedood.tech

ADRES

ADRES Zompe 69 - 4353 RT Serooskerke

KOEDOOD NEEMT VAN DER PEIJL TECHNIEK OVER

In 2016 is Koedood Dieseltechniek ontstaan nadat Van der Peijl Techniek uit Goes stopte met het repareren en reviseren van brandstofpompen.

Van der Peijl was destijds een vertrouwd partner voor Koedood op het gebied van brandstofpomp revisie voor de maritieme sector en andere sectoren zoals bijvoorbeeld landbouw en automotive industrie. Met recht een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf.

Na het stoppen van Van Der Peijl Techniek heeft Koedood de volledige inventaris en de expertise (lees: personeel) overgenomen en is op eigen initiatief verder gegaan onder de naam Koedood Dieseltechniek. Zo is de Koedood Marine Group een expertise rijker geworden.

DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Het dagelijkse werk bestaat vooral uit het repareren, reviseren en calibreren van brandstofpompen, brandstofverstuivers en commonrail verstuivers van alle voorkomende merken.

SPECIALISTISCH MACHINEPARK EN TESTING TOOLS

Als specialist moet je wel de meest geavanceerde apparatuur in huis hebben. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een speciaal ontwikkelde testbank om de brandstofpompen met uiterste precisie af te kunnen stellen en als een van de weinigen hebben we een testbank voor computergestuurde commonrail verstuivers waar u een uitgebreid testrapport bij krijgt.

EXPERTISE: DUURZAAMHEIDSCOATING VOOR PLUNJERS EN VERSTUIVERS

Wat Koedood Dieseltechniek ook als geen ander beheerst, is het verduurzamen van plungers en verstuivers d.m.v. een speciaal ontwikkelde ceramische coating. Deze keiharde coating zorgt ervoor dat uw onderdelen minder slijtage vertonen en een 50 procent langere levensduur hebben. Dus duurzaam en zuiniger.

CONTACT

DOWNLOAD DE XBEE ENZYME FUEL FOLDER >